Frissítse Flash lejátszóját!
Csak a n?‘knek

nyomtatható verzió

ÖKO-Pack Programcsomag

 Ökopack logó

Ismeretterjesztő kiállítások, környezettudatos csapatépítő tréningek, öko játszóházak, családi programok.

Környezetvédelmi programjainkat és oktatási tevékenységeinket ajánljuk cégek, nonprofit szervezetek, állami intézmények, önkormányzatok, hatóságok, oktató-nevelő intézmények, iskolák számára!
Pályázatok tervezése és kivitelezése során fenntarthatósági és környezeti szemléletformáló programjainkkal állunk szíves rendelkezésükre!


Cél: A környezettudatosság ideájának terjesztése és fejlesztése, a mértékletes és fenntartható jövő érdekében!
Aktívan bevonjuk a résztvevőket az alkotás és az együttjátszás, szórakozás élményébe és megteremtjük azt a belső motivációt, hogy akarjanak tenni és tegyenek valamit környezetük jobbá tétele érdekében!

ÖKO-Pack Játszóház
Ajánljuk: családi napok, iskolai-, és céges rendezvények, csapatépítő tréningek, bemutatók, vásárok kísérő eseményének - a legkisebbektől a legnagyobbakig.
Játékos tanulás a szelektív hulladékgyűjtésről, a tudatos vásárlásról és a komposztálásról. Tematikus játékok gyerekeknek és felnőtteknek! Hulladékos totó, kérdőív, tanácsadás, ügyességi játékok.
Aktív elfoglaltság egy időben: kb. 20 fő Létszám: (2 animátor, 1 szakmai felelős)
További részletek a szolgáltatásról: 
http://okopack.hu/hu/oko-pack-jatszohaz


Hulladék Akadémia kiállítás
A Hulladék Akadémia egy kiállítás, amely a hulladékpiramis logikájára épülve, szemléletesen és gyakorlatiasan mutatja be a modern hulladékgazdálkodás legfontosabb tudnivalóit és a környezettudatosság gyakorlati lépéseit.
Az Akadémián bemutatják a hulladéktörténelem mérföldköveit, majd az említett piramis alján található rövidtávú megoldásokon (lerakás, energetikai hasznosítás) keresztül az újrahasznosítás világán át vezetik a látogatókat a leginkább környezetbarát megoldások felé (újrahasználat, megelőzés).
Az Akadémia fő hangsúlya a MEGELŐZÉSEN van, mert az a legjobb hulladék, ami nem is keletkezik.
A Hulladék Akadémia több mint kiállítás, valójában egy komplex környezeti nevelési platform. Az interaktív kiállítás anyagát újragondolt installációk, játékok és infografikák, valamint egy rövid animációs film, oktatóanyag, számos szemléltető és kommunikációs eszköz, interjú és publikáció teszi teljessé.

hulladek_akademia_kiallitas_3 hulladek_akademia_kiallitas

Tükörben a Világ kiállítás
Ajánljuk Önkormányzatoknak, állami szervezeteknek nagy városi eseményként megrendezni. Cégünk pár hét alatt 3-5000 látogató tárlatvezetését, tájékoztatását biztosítja, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Kiállításunk külföldön is kivívta a szakma elismeréseit! 

350 négyzetméteres kiállítás, mely a fenntartható fejlődés alapfogalmait mutatja be az élménypedagógia eszközeivel: ökológiai lábnyom, túlnépesedés, klímaváltozás, élelmiszerbiztonság, a víz, mint érték. 
A kiállításhoz oktatófilmet tudunk biztosítani. (kiállításunk 80nm-es bemutatója is megrendelhető kisebb rendezvényekre, családi napokra)

Programcsomag kép3  Programcsomag kép4 

Hulladékból Termék kiállítás
Tárlatunkat ajánljuk pályázatok kísérő rendezvényének, oktatási platform-képzés helyszínének, önkormányzatok és oktatási intézmények, egyetemek számára. A látványos és meghökkentő tárlaton csapatunk pár hét alatt 3-5000 látogató tárlatvezetését, tájékoztatását biztosítja, a legkisebbektől a legnagyobbakig.
350-400 négyzetméteres környezetvédelmi-, és ismeretterjesztő bemutató a hulladék-megelőzésről (komposztálás) és a szelektív hulladékgyűjtés eredményeként összegyűjtött hulladékok újrahasznosításáról, illetve az alap hulladékok (papír, fém, üveg, műanyag) környezeti hatásairól. Bemutatjuk a magyar cégek által készített több száz újrahasznosított terméket.
A kiállításhoz oktatófilmet is tudunk biztosítani.(kiállításunk 80nm-es bemutatója is megrendelhető kisebb rendezvényekre, családi napokra)

Programcsomag kép1 Programcsomag kép2

Hasznos Hulladék Tanösvény
A Hasznos Hulladék út stációin végighaladva megtudhatjuk, mi a különbség hulladék és szemét között, hogyan hasznosul újra a szelektíven gyűjtött hulladék, miért fontos a tudatos vásárlás, hogyan működik a komposztálás. A gellérthegyi környezetvédelmi tanösvény a hulladékhierarchia mentén mutatja be a környezetvédelmi praktikákat, amelyekkel csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat. (térkép)

tanosveny_14  tanosveny_hir

További információk:
Tuba Erzsébet
ÖKO-Pack Kft.

tubaerzsebet(kukac)okopack.hu

facebook CSATLAKOZZ HOZZÁNK ÉS LÉGY HÍRADÓNK!
Hulladék Akadémia Facebook
Tükörben a Világ Facebook
 Bookmark and Share