Kreditpontos szakmai továbbképzés pedagógusoknak, szaktanároknak

nyomtatható verzió
2013. április 26., péntek, 14:46
Az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. által szervezett "Tükörben a Világ" kiállítás keretében a NAKVI egy napos, kreditpontos szakmai továbbképzést szervez "Ökológia, környezetvédelem, környezeti nevelés" témakörben 2013. május 7-én.

A továbbképzés szakmai partnere a Hulladékhasznosítók Országos Egyesülete (HOE).

A résztvevők köre: környezeti neveléssel foglalkozó tanárok; környezetvédelem-vízgazdálkodás szakmacsoportban oktató szaktanárok.

Célok: a továbbképzésen a pedagógusok olyan elméleti és gyakorlati ismereteket kapnak, melyek hozzásegítik őket a gyerekek és a diákok környezettudatos magatartásának, életvitelének hatékonyabb formálásához. A globális és a magyarországi ökológiai állapotok, trendek és technológiák elméleti és vizuális bemutatásával adunk gyakorlati tanácsokat, ötleteket a környezeti nevelés és a szakmai képzés hatékonyságának, élményszerűségének növeléséhez.

továbbképzés_1

A résztvevők szerezzenek személyes tapasztalatokat a természeti és a humán környezet állapotáról és a környezeti konfliktusok feltárásában, kezelési alternatíváiban.

Tudjanak a résztvevők a természeti és technikai környezet jelenségeivel, folyamataival, változásaival kapcsolatos aktuális ismeretekhez jutni a legújabb írott és elektronikus ismeretterjesztő irodalom, a hagyományos és az e-könyvtár használata révén.

Számonkérés: feleletválasztásos felmérő lap kitöltése
A tanfolyam óraszáma: 6 óra (4 óra elmélet, 2 óra gyakorlat)
Tervezett létszám: 50 fő (2 szekció; környezeti nevelés, szakmai ismeretek)
A képzés ideje: 2013. május 7. (kedd) 09.30-16.00 óra
Helyszín: Országos Mezőgazdasági Könyvtár, Darányi Terem
Budapest I. kerület, Attila út 93. (a Déli pályaudvartól gyalog 5 perc)
Részvételi díj: nincs, de az előzetes regisztráció kötelező

Programszervező:
Rakaczky István szakképzési szakreferens (NAKVI)
Tel: 06 30/823-31-43

E-mail: rakaczky@nakvi.hu
 

Részletes programBookmark and Share
ob_get_clean(), 'title' => 'Kreditpontos szakmai továbbképzés pedagógusoknak, szaktanároknak' ); $tv['parentframeRT'] = strtr( $GLOBALS['ASM']->getDomainProperty( 'item_article.parentFrameID', $_SERVER['HTTP_HOST'] ), ':', '/' ).'/frame.php'; $GLOBALS['asmframe']['keywords'][] = 'kreditpontos_szakmai_tovabbkepzes_szaktanaroknak'; $GLOBALS['asmframe']['description'][] = 'Az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. által szervezett "Tükörben a Világ" kiállítás keretében a NAKVI egy napos, kreditpontos szakmai továbbképzést szervez "Ökológia, környezetvédelem, környezeti nevelés" témakörben 2013. május 7-én. '; $GLOBALS['asmframe']['category'] = 'hulladekboltermek/hirek/termeszetvedelem'; function encapsulate_item_article_1317_798698( $tv ) { require( ASM_GEN_FSROOT.$tv['parentframeRT'] ); } encapsulate_item_article_1317_798698( $tv ); ?>