Házhoz menő szelektív gyűjtés Szentesen

nyomtatható verzió
2009. szeptember 14., hétfő, 19:41
Kísérleti jelleggel bevezetik Szentesen is!

A Városellátó Intézmény kísérleti lakossági házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés bevezetését tervezi Szentes mintegy 570 ingatlant érintő, alábbi lakóterületén:


A kísérleti gyűjtés során műanyag üdítős, ásványvizes "PET" palackok, tisztító-, mosó-, öblítő szeres, kozmetikumos egyéb flakonok, fém italos és konzervdoboz és italos karton (TETRA tejes, gyümölcsleves doboz) gyűjthető.

A gyűjtés módja:
A felsorolt szelektív hulladékok számára a Városellátó Intézmény minden, a fent megjelölt területen levő lakóingatlan postaládájába eljuttat 2 db sárga színű, tájékoztató felirattal ellátott gyűjtőzsákot.
A zsákban gyűjthetőek a felsorolt szelektív hulladékok, amelyek elszállítása az ingatlan elöl történik havonta egy alkalommal. A továbbiakban minden gyűjtési napon pótoljuk a lakosok által kihelyezett zsákokat. Amennyiben valakinek kevésnek minősül az általunk kiadott zsák mennyisége, vagy valamilyen okból nem kapott új zsákot, akkor a zsákok átvehetők a Városellátó Intézmény Ügyfélszolgálati Irodájában a Polgármesteri Hivatal udvarában (az Erzsébet tér felől).


A kísérleti házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés 2009. szeptember elejétől december 29-ig tart. A kísérleti időszak tapasztalatait, illetve a lakosság észrevételeit figyelembe véve 2010 januárjától a gyűjtési mód véglegesítésre kerül.

      A sárga szelektív hulladékgyűjtő zsákok begyűjtésének időpontjai:
     
      2009. szeptember 24. (csütörtök)
      2009. október 15 (csütörtök)
      2009. november 19 (csütörtök)
      2009. december 17. (csütörtök)
(Amennyiben a sárga szelektív gyűjtőzsák elszállításának időpontja szemétszállítási napra esik, akkor a sárga zsákot a kuka mellé kell tenni, azt egy külön gyűjtőjármű fogja elszállítani.)

szentesi gyűjtés, szelektív, környezetbarát, kísérleti gyűjtés, hulladék

 

A házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés teljesen díjmentes, sem a gyűjtőzsákért, sem az elszállításért nem kell fizetni, ennek azonban az a feltétele, hogy a kiosztott zsákok a rendeltetésüknek megfelelően kerüljenek felhasználásra.


      További felvilágosítás: Kiss Ferenc - 30/639-40-70, varosellato@freemail.hu
     Bookmark and Share
ob_get_clean(), 'title' => 'Házhoz menő szelektív gyűjtés Szentesen' ); $tv['parentframeRT'] = strtr( $GLOBALS['ASM']->getDomainProperty( 'item_article.parentFrameID', $_SERVER['HTTP_HOST'] ), ':', '/' ).'/frame.php'; $GLOBALS['asmframe']['keywords'][] = 'szentesigyujtes'; $GLOBALS['asmframe']['description'][] = 'Kísérleti jelleggel bevezetik Szentesen is!'; $GLOBALS['asmframe']['category'] = 'hulladekboltermek/hirek/erdekessegek'; function encapsulate_item_article_0938_743077( $tv ) { require( ASM_GEN_FSROOT.$tv['parentframeRT'] ); } encapsulate_item_article_0938_743077( $tv ); ?>